MeramaTec Safety

503
MeramaTec Safety

 

 

MeramaTec Oy:n Jaakko Mäkinen on kouluttaja ja asiantuntija myös ”nostonjohtajien” kouluttamiseen.

Uusin koulutustapahtuma on Oulussa asiakkaana Air Liquide Finland, joka on osa pohjoismaista Air Liquide -konsernia. Air Liquide tarjoaa ratkaisuja teollisuus- ja erityiskaasuista sekä laitteistoista ja palveluista, joita käytetään mm. monissa erilaisissa ympäristöä suojelevissa sovelluksissa esim. päästörajoitukset, vedenkäsittely sekä jätteiden kierrätys. Yksi yhtiön tärkeimmistä kulmakivistä koko maailmassa on turvallisuus ja kaasujen turvallinen käsittely.

Nostonjohtajan työ on alan erikoisosaamista. Sen vuoksi koulutuksen kontrollointi on vaativaa ja kriteerit tarkkoja.

Turvallisuuskoordinaattori/ valvoja/ kouluttaja

Jaakko Mäkinen toimi toukokuusta 2017 tammikuuhun 2018 turvallisuuskoordinaattorina/ valvojana/ kouluttajana NEVE Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n voimalaitoksen uudessa projektissa. Työmaa oli erittäin haasteellinen suuren tekijämäärän (keskivahvuus 150 hlö/ vrk) sekä tiukan aikataulun vuoksi! Kuitenkin päästiin tavoitteeseen 0 – Tapaturmaa. Pesti jatkuu ko. yrityksen työmailla myös 2018.

Tarkista http://meramatec.fi/fi/asetukset

Tärkeät työkalut on kerätty MeramaTec-sivustolle helposti löydettäviksi ja luettaviksi. Muista myös tarkastaa, onko normeihin tullut uusia päivityksiä!

Järjestämme seuraavia koulutuksia:

  • TURVALLISUUSKOORDINAATTORIN KOULUTUS
  • TYÖTURVALLISUUSPASSIKOULUTUS
  • NOSTONVALVOJAN KOULUTUS
  • K5 AJOKORTTIKURSSIT (HENKILÖNOSTIN, TRUKKI, SILTA- JA KUORMANOSTURIT JA KUROTTAJAT)
  • NOSTOLAITTEIDEN (NOSTOAPUVÄLINEET) KÄYTTÖKURSSIT
  • MUUT ERIKOISKURSSIT