MeramaTec Oy

MeramaTec Oy

Laatu, Luotettavuus Tuottavuus ja Turvallisuus

MeramaTec Oy on erikoistunut materiaalin-, ja rullankäsittelylaitteiden, nostoapuvälineiden, hylkyrullaleikkureiden sekä kuljettimien valmistamiseen.

Yrityksemme toimii Pirkanmaalla Ikaalisissa.

Innovatiivinen tuotekehityksemme on huomioinut asiakaskuntamme tarpeet kehittämällä Rolleri-rullankäsittelylaitteet, Rollcut -hylkyrullaleikkurit sekä MR-2000 hydrauliset hihnankiristimet ja Xlift nostopalkit. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös hihna- ketju-, kola-, lamelli- ja rullakuljettimet ja siirtovaunut oheislaitteineen.

Suunnittelemme ja valmistamme viranomaismääräysten mukaisia nostoapuvälineitä sekä suoritamme nostoapuvälineiden määräaikaistarkastuksia. Konsultoimme ja koulutamme materiaalinkäsittelylaitteiden ja nostoapuvälineiden turvallistamisessa,. Toimimme Suomen turvallisuuskoordinaattorien kouluttajana.

Toimitukseemme sisältyy käyttöönottoa ja huoltoa helpottava dokumentointi, kuten tarkastus- ja huolto-ohjeet, huoltokartat, varaosasuositukset ja -piirustukset, vaatimustenmukaisuusvakuutukset sekä käyttöönotto- ja lopputarkastuspöytäkirjat.

Osaamiseemme luottavat jo useat kansainväliset teollisuusyritykset niin metsä- ja paperiteollisuudessa kuin elintarvike-, rakennus- ja metalliteollisuudessakin.